3% знижка на все обладнання при замовленні через корзину
Категорії
Скинути
Бренд
Мощность электрическая, кВт : 
Страна производитель : 
Ширина (нетто), мм : 
Подключение к электросети : 
Длина (нетто), мм : 
Высота (нетто), мм : 
Вес (нетто), кг : 

Тостери

Відображати:
Сортування
  Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень) Конвеєрний Н..
28,991.00грн.
Тостери

Тостери.

Швидкість приготування або розігрівання страви має першорядне значення не тільки для підприємств швидкого харчування. І в ресторані, і в кафе одна задача - максимально швидко виконати замовлення і пропустити якомога більший потік задоволених клієнтів. Тому промислові тостери є одним з головних атрибутів громадського харчування.

Які завдання виконує промисловий тостер?

Головна відмінність професійних моделей - обсяг продукції, який вони здатні обробляти в безперервному режимі, не перегріваючись (конвеєрні моделі готують кілька сотень порцій в годину). Прості апарати вимагають обов'язкової присутності оператора, а вдосконалені дозволяють заздалегідь завантажити партію булочок, підсмажити їх і вивантажити в спеціальний лоток. З таким помічником робота на кухні буде відбуватися в два рази швидше. Список функцій у промислових моделей розширено: крім обсмажування хліба і розігріву готової продукції, деякі тостери, наприклад, здатні наносити олію на булочки, акуратно виконуючи частину вашої рутинної роботи.
Переваг у промислових тостерів досить багато:

  1. зручний тип завантаження;
  2. наявність термостата;
  3. кілька режимів роботи;
  4. додаткова комплектація (масляне колесо, карамелізатор і т.д.);
  5. зносостійкі матеріали.

Аромат підсмаженого хліба вважається одним з найбільш апетитних, тому хлібобулочні вироби подають практично у всіх підприємствах громадського харчування.

Як вибрати тостер для кафе, ресторану або бару?

В першу чергу необхідно визначити продуктивність обладнання - скільки приблизно шматків хліба потрібно підсмажити за годину. Найскромніший варіант - обладнання з вертикальним завантаженням. Такі апарати хороші для барів та кафе, де гарячі бутерброди не є основною стравою. Нарізка відбувається хліба або за допомогою професійних ножів для хліба або ж за допомогою хлеборезки. Горизонтальні моделі здатні обробляти більшу кількість порцій (більше сотні на годину), але в залежності від типу апарату обсмажують булочку як з двох, так і з одного боку, тому будьте уважні при виборі. Найбільша пропускна здатність є у моделей конвеєрного типу. Тут вихід готового продукту обчислюється сотнями, тому таке обладнання стане серцем кухні в ресторані швидкого харчування.

Всі ці рекомендації повинні допомогти Вам при покупці і озброїти Вас необхідними знаннями для здійснення правильного вибору. Але якщо у Вас залишилися питання і Ви не знаєте який товар вибрати - зверніться в наш інтернет-магазин hrc.net.ua

Ваша кухня - наша турбота hrc.net.ua