3% знижка на все обладнання при замовленні через корзину
Категорії
Скинути
Ціна
Бренд
Мощность электрическая, кВт : 
Страна производитель : 
Ширина (нетто), мм : 
Подключение к электросети : 
Длина (нетто), мм : 
Высота (нетто), мм : 
Вес (нетто), кг : 
Исполнение корпуса : 
Подключение к электросети
Мощность электрическая, кВт
Длина (нетто), мм
Ширина (нетто), мм
Высота (нетто), мм
Вес (нетто), кг
Ширина
Глубина
Высота
Страна производитель
Исполнение корпуса

Мікрохвильові печі

Відображати:
Сортування
Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень)   Мікрохвильова піч ..
7,454.00грн.
Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень). Напруга 1000 Вт Об`є..
17,881.00грн.
  Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень) Без скляної та..
56,616.00грн.
  Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень) Мікрохвильова ..
9,966.00грн.
  Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень) Конвекція Гр..
12,994.00грн.
  Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень) Корпус і робоч..
9,396.00грн.
  Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень) Мікрохвил..
5,914.00грн.
  Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень) Мікрохвильова ..
6,581.00грн.
  Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень) Мікрохвильова ..
15,445.00грн.
  Для підприємств громадського харчування і "фаст-фуд" характерно інтенсивне використання об..
16,938.00грн.
Мікрохвильові печі

Мікрохвильові печі

Користь мікрохвильової печі здатний оцінити практично кожна сучасна людина. Цей апарат дозволяє швидко і акуратно розігріти або розморозити порційні страви, істотно прискоривши процес готування. При виготовленні промислових моделей виробники пішли далі, розширивши не тільки габарити обладнання, але і список функцій.

Відмінні риси професійних СВЧ

Звичайно, промислове обладнання відрізняється розмірами: місткі печі дозволяють обробляти одночасно кілька порцій, обслуговуючи великий потік клієнтів. Крім того, апарати для громадського харчування відрізняються підвищеною зносостійкістю, більшою потужністю і посиленою конструкцією. Прості моделі зазвичай мають базовий функціонал, дозволяючи розігрівати або розморожувати страви, вони привертають доступною ціною і продуктивністю. Всі продукти для пріотовленія того чи іншого блюда зберігаються в холодильних шафах в гастроємності або ж в завакуумірованих пакетах. Більш складне обладнання розраховане також на приготування деяких простих страв, в тому числі тут можна грильована продукти, домагаючись утворення на поверхні рум'яної ароматної скоринки. Так можна готувати м'ясо, овочі та рибу, запікати гарячі бутерброди (при цьому їжа Не пересушує, а продукти запікаються у власному соку).

Параметри вибору промислових мікрохвильовок

Найменші моделі розраховані на обсяг до 20 літрів, а найбільш місткі - більше 30 літрів. При цьому враховуйте потужність обладнання, яка впливає на швидкість розігріву або приготування, місце установки і зручність підключення до мережі.
Також зверніть увагу на такі моменти:

  1. тип панелі управління (сенсорної або кнопкової управляти простіше, ніж механічної, оскільки ручні регулятори часто дають збої);
  2. матеріали внутрішньої камери (метал, кераміка, емаль), простота їх очищення;
  3. наявність і тривалість роботи таймера;
  4. кількість режимів,
  5. тип додаткових функцій;
  6. функція очищення парою.

Ціна промислових пристроїв набагато вище побутових моделей, але лише така мікрохвильова піч здатна витримати щоденні навантаження і не підведе у відповідальний момент. 

Всі ці рекомендації повинні допомогти Вам при покупці і озброїти Вас необхідними знаннями для здійснення правильного вибору. Але якщо у Вас залишилися питання і Ви не знаєте який товар вибрати - зверніться в наш інтернет-магазин hrc.net.ua

Ваша кухня - наша турбота hrc.net.ua