Мікрохвильові печі
Користь мікрохвильової печі здатний оцінити практично кожна сучасна людина. Цей апарат дозволяє швидко і акуратно розігріти або розморозити порційні страви, істотно прискоривши процес готування. При виготовленні промислових моделей виробники пішли далі, розширивши не тільки габарити обладнання, але і список функцій.
Відмінні риси професійних СВЧ
Звичайно, промислове обладнання відрізняється розмірами: місткі печі дозволяють обробляти одночасно кілька порцій, обслуговуючи великий потік клієнтів. Крім того, апарати для громадського харчування відрізняються підвищеною зносостійкістю, більшою потужністю і посиленою конструкцією. Прості моделі зазвичай мають базовий функціонал, дозволяючи розігрівати або розморожувати страви, вони привертають доступною ціною і продуктивністю. Всі продукти для пріотовленія того чи іншого блюда зберігаються в холодильних шафах в гастроємності або ж в завакуумірованих пакетах. Більш складне обладнання розраховане також на приготування деяких простих страв, в тому числі тут можна грильована продукти, домагаючись утворення на поверхні рум'яної ароматної скоринки. Так можна готувати м'ясо, овочі та рибу, запікати гарячі бутерброди (при цьому їжа Не пересушує, а продукти запікаються у власному соку).
Параметри вибору промислових мікрохвильовок
Найменші моделі розраховані на обсяг до 20 літрів, а найбільш місткі - більше 30 літрів. При цьому враховуйте потужність обладнання, яка впливає на швидкість розігріву або приготування, місце установки і зручність підключення до мережі.
Також зверніть увагу на такі моменти:
Ціна промислових пристроїв набагато вище побутових моделей, але лише така мікрохвильова піч здатна витримати щоденні навантаження і не підведе у відповідальний момент.
Всі ці рекомендації повинні допомогти Вам при покупці і озброїти Вас необхідними знаннями для здійснення правильного вибору. Але якщо у Вас залишилися питання і Ви не знаєте який товар вибрати - зверніться в наш інтернет-магазин hrc.net.ua
Ваша кухня - наша турбота hrc.net.ua