3% знижка на все обладнання при замовленні через корзину
Категорії
Скинути
Ціна
Бренд
Мощность электрическая, кВт : 
Страна производитель : 
Ширина (нетто), мм : 
Подключение к электросети : 
Длина (нетто), мм : 
Высота (нетто), мм : 
Вес (нетто), кг : 
Подключение к электросети
Мощность электрическая, кВт
Длина (нетто), мм
Ширина (нетто), мм
Высота (нетто), мм
Вес (нетто), кг
Ширина
Глубина
Высота
Страна производитель

Картоплечистки

Відображати:
Сортування
Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів) Картоплечистка місткістю 10 ..
80,826.00грн.
Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень). Картоплечистка місткіс..
78,238.00грн.
Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень). Картоплечистка місткіс..
82,479.00грн.
Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень). Картоплечистка місткіс..
69,027.00грн.
  Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень) Максималь..
28,474.00грн.
  Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень) Максимальне за..
29,653.00грн.
  Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень) З підставкою ..
70,837.00грн.
  Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень) Каркас з нержа..
71,191.00грн.
  Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень) Каркас з нержа..
74,376.00грн.
  Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень) Каркас нержаві..
60,483.00грн.
  Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень) Настільна Ко..
54,212.00грн.
Сфера використання: професійна (для ресторанів, кафе, барів, пекарень)   Картоплечистка Hur..
25,748.00грн.
Картоплечистки

Картоплечистки

У закладах громадського харчування використовується багато овочів - картопля, морква, буряк та інші. Частка їх вручну не має сенсу, тому для ресторану, кафе або бару необхідна спеціальна електрична машина - картофелечистка або овощечистка.

Різновиди професійних картоплечисток

Робота картофелечистки організована гранично просто: в ємність завантажується картопля, після чого на його поверхню впливає ніж або абразивна поверхню. Після закінчення очищення картопля миється в мийної ванні, а відходи видаляються за допомогою подрібнювача харчових відходів.
Ступінь очищення може визначатися на око, але існують моделі, в яких очищення припиняється за сигналом таймера. При цьому ефективною вважається очищення картоплі на 95% - шкірка залишається тільки в очках, а також не більше, ніж на трьох ділянках розміром не більше 3 міліметрів.

Існує два різновиди такого обладнання:

  1. безперервної дії (овочі в міру очищення автоматично видаляються з робочої зони, а на їх місце надходить нова порція);
  2. періодичної дії - порції очищених овочів потрібно вивантажувати примусово.

Перший варіант більше всього підходить для великих підприємств громадського харчування, а другий - для кафе, ресторану або бару.

Машини для очищення мідій

Незважаючи на те, що мідії - це молюски в раковинах, а не овочі, їх панцирі перед використанням теж очищають від наростів водоростей і інших забруднень. Конструкція спеціалізованих машин для чищення мідій практично повністю повторює конструкцію овощечісток, тільки замість абразивного диска використовується щітковий.

На що потрібно звертати увагу при покупці овощечісток?

Вибираючи модель для бару, кафе, ресторану або іншого промислового або установи громадського харчування, слід виходити з таких характеристик:

  1. обсяг робочої камери - повинна бути трохи більше звичайного одноразового обсягу, що використовується для приготування страв;
  2. продуктивність - повинна забезпечувати потрібний обсяг очищених овочів за робочий день;
  3. габарити і вага - виходячи з місця установки;

Всі ці рекомендації повинні допомогти Вам при покупці і озброїти Вас необхідними знаннями для здійснення правильного вибору. Але якщо у Вас залишилися питання і Ви не знаєте який товар вибрати - зверніться в наш інтернет-магазин hrc.net.ua

Ваша кухня - наша турбота hrc.net.ua